boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Harmignies

Boodschappen doen bij een supermarkt in Harmignies? Direct achterhalen super nu open is, of waar een koopzondag is? Hier tref jij alle handige gegevens m.b.t. supermarkten in Harmignies. Vandaag nog boodschappen zoals bijvoorbeeld Kroepoek, Plakken kaas en Afbakbroodjes bruin of boodschappen van welbekende merken als Bright en Ecosym online bestellen en bezorgen? Je treft hier ook handige nieuwsberichten over de trends rondom online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer mensen maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke winkels kan ik op zondag mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina check je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Harmignies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Harmignies

Welke supermarkt is nu open in Harmignies?

Op dit moment boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Coop, Jumbo, Plus en ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en ontdek of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt hanzinelle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Harmignies?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Fruitbiscuit of Leverworst van geliefde merken als Voordijk en/of Almdudler wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt hanret.

Pick Up Point Harmignies

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Harmignies een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Spray tot Deospray en producten van erkende merken als New Amsterdam of Jelly Bean Factory, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Koude waterkerssoep met garnalen, Pasta carbonara of Broodje Brie. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Harmignies

Leave a Comment