boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Harchies

Meteen shoppen bij een supermarkt in Harchies? Uitzoeken welke supermarkt nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze website vind jij alle handige data met betrekking tot supermarkten in Harchies. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Sausje, Diepvries Vis en Chocola of boodschappen van bijvoorbeeld Leida Pharma en Diadermine via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook uitgebreide tips over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Opvallend veel boodschappers bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke super op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag shoppen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Hieronder vind je de supers. Kies een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Harchies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Harchies

Welke supermarkt is nu geopend in Harchies?

Meteen boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Spar, Coop, Plus en Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt hanret

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Harchies?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle producten als Uitdeelsnoep of Spekken van betrouwbare merken als Nailner en/of Domaine du Gr Tinel wanneer jij wil bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in de streek Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt haneffe.

Pick Up Point Harchies

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Harchies een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Zuurtjes tot Witte rijst en artikelen van bijvoorbeeld Rio Mare of Gravitamon, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n warme maaltijd als Gebakken scholfilet met paprikasaus, Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree of Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Harchies

Leave a Comment