boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hanzinelle

Zoek je de beste supermarkt in Hanzinelle? Wil je weten welkesuper nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier lees je alle relevante data betreffende supermarkten in Hanzinelle. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Zeep, Dubbelvla en Verse Pizza of boodschappen van betrouwbare merken als Tamboerskloof en Le Monferrine op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook handige informatie over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel mensen bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag terecht?En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder ontdek je alle supermarkten. Klik op een shop en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Hanzinelle-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hanzinelle

Welke supermarkt is nu geopend in Hanzinelle?

Vandaag nog boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Plus, Albert Heijn, Jumbo en ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor filialen van Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en ontdek op dit moment open is. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt hanneche

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hanzinelle?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Namen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Lucifers en Enveloppen van erkende merken als Chaudfontaine en Dampo binnen 24 uur thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Vind online supermarkten in de omgeving van Namen. Of lees meer over Online supermarkt han-sur-lesse.

Pick Up Point Hanzinelle

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Hanzinelle ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Smaakvarianten chips t/m Lenzenvloeistof en boodschappen van welbekende merken als Sumarroca en Tiger Balm, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Zalm met citroen beurre blanc, Pastaschotel of Chili con carne, gehakt, rijst. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Hanzinelle

Leave a Comment