boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hannêche

Zoek je de beste supermarkt in Hannêche? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier vind je alle handige info betreffende supermarkten in Hannêche. Vandaag nog boodschappen als Rijst, Stroopwafels en Alcoholvrije wijn of artikelen van A-merken als Sensodyne en Beneful via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook uitgebreide data over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina check je de winkels. Klik op een shop en spot meer details. [jobs location=Hannêche-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hannêche

Welke supermarkt is nu open in Hannêche?

Direct boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Plus, Coop, Albert Heijn maar ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor winkels als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt hamont-achel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hannêche?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Luik vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Rozijnen en/of Aardappelen van merken als Raw Organic Food of Morjon op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je de gehele bestelling verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de provincie Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt hamoir.

Pick Up Point Hannêche

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Hannêche erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Aardappelpuree t/m Tarwebrood en alles van merken als BlaseCare en Leksands, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Krokante sliptong met eiersaus, Gewokte spinazie of Broodje Rauwe Ham. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Hannêche

Leave a Comment