boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Haneffe

Op zoek naar een supermarkt in Haneffe? Uitzoeken welke super op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina lees je alle bruikbare informatie betreffende supermarkten in Haneffe. Zonder problemen boodschappen zoals Gezichtsreiniging, Pakjes drinken en Tomaten of artikelen van onder andere Jonnie & Oos en Dora via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook handige data over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per winkelbezoek. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Steeds meer huishoudens doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een winkel en spot praktische details. [jobs location=Haneffe-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Haneffe

Welke supermarkt is nu open in Haneffe?

Snel boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij locaties van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Coop of bijv. Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor winkels als Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Kies een winkel en check de actuele openingstijden.Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt hamont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Haneffe?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Luik merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Ontbijtkoek en Oog van top-merken als Rabenhorst en Valess simpelweg aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je alle artikelen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt hamme-mille.

Pick Up Point Haneffe

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Haneffe een uitkomst. Je hebt dan het gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Pijnstillers tot Alcohol en spullen van erkende merken als Auchentoshan of Iba, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Misschien relevant voor jou: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Thaise roerbak met grote garnalen, Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen of Broodje Paté. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Haneffe

Leave a Comment