boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Han-sur-Lesse

Meteen shoppen bij een supermarkt in Han-sur-Lesse? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina tref jij alle belangrijke info rondom supermarkten in Han-sur-Lesse. Nu boodschappen zoals bijv. Wokgroente en roerbakmix, Tandpasta en Shag of items van onder andere New Wave en Monkeyballs via internet bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook alle tips over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €30 per winkelbezoek. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Al duizenden mensen bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) vandaag open is? Waar kan ik met de feestdagen shoppen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden vind de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en check alles wat je moet weten. [jobs location=Han-sur-Lesse-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Han-sur-Lesse

Welke supermarkt is nu open in Han-sur-Lesse?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Handig: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Plus, Spar, Coop en Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor winkels als Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en achterhaal of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt hamoir

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Han-sur-Lesse?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Namen merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Glutenvrije en/of Kaarsen van merken als Amrut en Casa Lapostolle handig aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij de gehele bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Check alle online supermarkten in en rondom Namen. Of lees meer over Online supermarkt hamipre.

Pick Up Point Han-sur-Lesse

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Han-sur-Lesse wat voor jou. Jij gebruikt dan de handigheid van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Friet t/m Olie en producten van welbekende merken als Esquinas de Argento of Toptools, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Bestel dan een warme maaltijd als Op de huid gebakken zeebaars met Hollandse caponata, Varkenssaucijs in jus of Broodje Pain D’Ardenne. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Han-sur-Lesse

Leave a Comment