boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hamoir

Een supermarkt bezoeken in Hamoir? Wil je weten welkesupermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com vind jij alle belangrijke gegevens m.b.t. supermarkten in Hamoir. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Natriumarm, Koffiemelk en koffieroom en creamers en Italiaans of artikelen van welbekende merken als A. Vogel en Label 5 online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook actuele gegevens over de trends rondom online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €22,50 per bezoek. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden consumenten gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Hamoir-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hamoir

Welke supermarkt is nu geopend in Hamoir?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij locaties van Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo en ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Schrik niet. Je kan nu 24/7 boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt ham-sur-heure-nalinnes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hamoir?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Thee of Kleurpotloden van bijvoorbeeld Naty of Labello vlug en voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de buurt van Luik. Of lees meer over Online supermarkt haltinne.

Pick Up Point Hamoir

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Hamoir ideaal voor jou. Jij benut dan de handigheid van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Aardappelkruiden t/m Vloer- en tapijtreiniger en producten van betrouwbare merken als Terrasse Du Moulinas en Tristar, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Roggebrood met appelsalsa en paling, Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree of Broodje Speenvarkenspek. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Hamoir

Leave a Comment