boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hamipré

Boodschappen doen bij een supermarkt in Hamipré? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder tref jij alle handige info m.b.t. supermarkten in Hamipré. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld IJstaarten, Stukken kaas en Granola of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Tante Fanny en Pairing Collection online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook meer details over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €25 per winkelbezoek. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal mensen bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag terecht?En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder ontdek je de supers. Kies een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Hamipré-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hamipré

Welke supermarkt is nu geopend in Hamipré?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij filialen van Coop, Albert Heijn, Spar, Jumbo en ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor supers als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt haltinne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hamipré?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Geitenkaas en schapenkaas en/of Tandenborstel van onder andere Carbonell en/of Labello vlug en voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Bekijk online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt halleux.

Pick Up Point Hamipré

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Hamipré een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van het comfort van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Aardappelen t/m Afbakstokbrood en goederen van merken als Faugier of Liebfraumilch, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Advies: heb je weinig tijd? Bestel dan een warme maaltijd als Broodje gerookte forel, Reepjes varkensvlees in jus of Witlof ovenschotel. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Hamipré

Leave a Comment