boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ham-sur-Sambre

Een supermarkt bezoeken in Ham-sur-Sambre? Erachter komen welke super nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind jij alle relevante info over de supermarkten in Ham-sur-Sambre. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Leverpastei, Toiletverfrisser en Garen of boodschappen van vertrouwde merken als Irish Mist en Lakrisal online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook handige gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €22,50 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Waar kan ik op een feestdag terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan ontdek je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en spot praktische details. [jobs location=Ham-sur-Sambre-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ham-sur-Sambre

Welke supermarkt is nu geopend in Ham-sur-Sambre?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Spar en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor winkels als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en lees meer over of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt halmaal

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Ham-sur-Sambre?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Namen constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Borrelhapjes of Varkensfilet van merken als Dagernova of Monti voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in de regio Namen. Of lees meer over Online supermarkt halle-booienhoven.

Pick Up Point Ham-sur-Sambre

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Ham-sur-Sambre een uitkomst. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Kant en klare maaltijden tot Spekken & schuimpjes en goederen van bijvoorbeeld Dolceria Alba of Avila, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Gerookte makreel met bleekselderij en citroensaus, Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Zalm in dillesaus. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Ham-sur-Sambre

Leave a Comment