boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Haltinne

Meteen shoppen bij een supermarkt in Haltinne? Erachter komen welke super momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref jij vergelijkingen en details m.b.t. supermarkten in Haltinne. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Bindmiddel, Wc-papier en Kwark of boodschappen van vertrouwde merken als Mentho 10 en Kuentz-Bas via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide informatie over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Opvallend veel supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag boodschappen doen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan bekijk je supers bij jou in de buurt. Selecteer een winkel en vind alle informatie. [jobs location=Haltinne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Haltinne

Welke supermarkt is nu open in Haltinne?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij filialen van Plus, Spar, Jumbo, Coop en natuurlijk Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor filialen van Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt hallaar

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Haltinne?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Namen constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Pijnstillers en Rundersaucijs van vertrouwde merken als Baiocchi en Lagavulin binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Advies: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Namen. Of lees meer over Online supermarkt hakendover.

Pick Up Point Haltinne

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Haltinne een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van het gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Whisky tot Sportdrank en spullen van vertrouwde merken als Farm Brothers of Glenrothes, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: houd je niet van koken? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Zalmfilet met asperges uit de oven, Kip kerrie ananas met risotto of Broodje Pulled Pork. Een paar minuten opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Haltinne

Leave a Comment