boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Halma

Een supermarkt bezoeken in Halma? Direct achterhalen supermarkt nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina lees je alle bruikbare info betreffende supermarkten in Halma. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijvoorbeeld Wafels, Oog en oor en Koreaans of producten van welbekende merken als Hoppe en Monkey Shoulder via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook meer nieuwsberichten over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder check de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en zoek naar praktische details. [jobs location=Halma-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Halma

Welke supermarkt is nu open in Halma?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij shops van Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor winkels als Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en achterhaal of de super momenteel open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt halanzy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Halma?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Luxemburg merken we een groeiend aantal bezorgservices. De meeste artikelen als Stukken kaas en Boter van erkende merken als Kuchenmeister en Merza op een door jou gekozen moment aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Zoek online supermarkten in en rondom Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt haine-saint-pierre.

Pick Up Point Halma

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Halma erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Spons t/m Gegrilde paprika en artikelen van topmerken als Amstel of Vitroclen, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Zeetong met ansjovisboter, Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Broodje Kaas. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Halma

Leave a Comment