boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Halleux

Op zoek naar een supermarkt in Halleux? Uitzoeken welke super op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com vind jij de meeste info rondom supermarkten in Halleux. Probleemloos boodschappen zoals Zoetje, Kippenvleugels en kluifjes en Diepvriesgroente of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Velarte en Ganda via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date data over opties m.b.t. online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Halleux-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Halleux

Welke supermarkt is nu open in Halleux?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Spar, Jumbo, Coop en Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor onder andere Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en check of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt hakendover

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Halleux?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Luxemburg vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Rijstwafels en Zilvervlies rijst van merken als Buys of Microlax simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt haine-saint-paul.

Pick Up Point Halleux

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Halleux een prima methode. Jij benut dan de voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Trommelbiscuit tot Kervel en producten van A-merken als Dermolin en Seef, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Cocktail van paling en appel, Kip stroganoff Doperwten Noten-zilvervliesrijst of Broodje Cranberry Paté. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Halleux

Leave a Comment