boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hachy

Meteen shoppen bij een supermarkt in Hachy? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle belangrijke details rondom supermarkten in Hachy. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Postzegels, Glasreiniger en Koekjes met chocolade of supermarkt-producten van topmerken als Les Hauts Lieux en Ymea via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook alle data over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €25 tot €30 per bezoek. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Waar kan ik op zondag shoppen? Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Beneden doorzoek de verschillende aanbieders. Klik op een shop en spot meer details. [jobs location=Hachy-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hachy

Welke supermarkt is nu geopend in Hachy?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Plus, Spar, Albert Heijn, Jumbo maar ook Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en check of de winkel open is of niet. Niet meer open? Geen nood. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt habay

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Hachy?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Stofzuiger of Sorbetijs van erkende merken als Cahill’s en/of Carte d’Or op een door jou gekozen moment bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in en rondom Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt haaltert.

Pick Up Point Hachy

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Hachy een uitkomst. Jij profiteert dan van de handigheid van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Hazelnoot- en chocoladepasta tot Producten en spullen van welbekende merken als Lola en Cadis, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Gestoomde kabeljauw met muntsalsa, Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Hachy

Leave a Comment