boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Haccourt

Op zoek naar een supermarkt in Haccourt? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Hieronder tref jij alle belangrijke info met betrekking tot supermarkten in Haccourt. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijv. Bodybutter, Nootmuskaat en Turks of items van welbekende merken als Manero en Ron Zacapa online inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €30 per bezoekje. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Al honderden huishoudens maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden check je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Haccourt-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Haccourt

Welke supermarkt is nu open in Haccourt?

Direct boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en ook Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor filialen van Deen. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven vind je supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en bekijk of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt haasrode

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Haccourt?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Luik kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Hamburgers of Krop sla van top-merken als Nonino en Sendil supersnel bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Dikwijls heb je de boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Zoek online supermarkten in en rondom Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt haacht.

Pick Up Point Haccourt

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Haccourt een prima methode. Jij benut dan de voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Aardappelen t/m Vuilniszakken en goederen van A-merken als Nestle en Saitaku, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Fondue in olie, Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot of Broodje Bresaola. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Haccourt

Leave a Comment