boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Habay

Op zoek naar een supermarkt in Habay? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder lees je vergelijkingen en feiten betreffende supermarkten in Habay. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijvoorbeeld Zonnebloemolie, Schoonmaakmiddel en Bolletjes of boodschappen van A-merken als Pluma en Eylure via internet bestellen en bezorgen? Jij checkt hier ook up-to date gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bestelling. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Meer en meer supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Hieronder ontdek je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Habay-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Habay

Welke supermarkt is nu geopend in Habay?

Snel boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Coop en ook Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten in de regio. Tik op een super en raadpleeg of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt gutschoven

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Habay?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Overige of Tequila van welbekende merken als Neil Ellis of Betsie’s op een door jou gekozen moment thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Zoek online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt guigoven.

Pick Up Point Habay

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Habay wat voor jou. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Batterijen t/m Afbakbroodjes meergranen en alles van vertrouwde merken als Labello en GUM, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Roergebakken tijgergarnalen met broccoli, knoflook en rode peper, Linzensoep met bleekselderij of Witlof ovenschotel. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Habay

Leave a Comment