boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Habay-la-Neuve

Op zoek naar een supermarkt in Habay-la-Neuve? Direct achterhalen supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze website tref je alle belangrijke info met betrekking tot supermarkten in Habay-la-Neuve. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Pinda’s, Anti-insect en Broden of artikelen van merken als Germain en JC Boisset online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare nieuwsberichten over opties m.b.t. online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per bezoek. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Opvallend veel consumenten maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke super momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen shoppen? En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina bekijk je alle supermarkten. Klik op een shop en bekijk alle informatie. [jobs location=Habay-la-Neuve-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Habay-la-Neuve

Welke supermarkt is nu geopend in Habay-la-Neuve?

Meteen boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Coop, Spar, Albert Heijn maar ook Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten in de regio. Tik op een super en check of de super momenteel open is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt haacht

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Habay-la-Neuve?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Krentenbrood of Voorbehoedsmiddelen van A-merken als Betavivo en Koetjesreep op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je je bestelling de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in de regio Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt guirsch.

Pick Up Point Habay-la-Neuve

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Habay-la-Neuve ideaal voor jou. Je hebt dan het comfort van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Maaltijdsauzen tot Jus stamppot en alles van onder andere Dermolin of Oskri, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Mis dit niet: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Gegrilde langoustines met kruidenolie, Kerriesoep of Broodje Spianata Romana. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Habay-la-Neuve

Leave a Comment