boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Haasrode

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Haasrode? Wil je weten welkesuper momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina tref je de meeste feiten m.b.t. supermarkten in Haasrode. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Natuurazijn, Stroop en Dieetijs of artikelen van A-merken als Beond en Rucio op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook bruikbare gegevens over opties m.b.t. online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Al honderden Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder bekijk je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en spot bruikbare informatie. [jobs location=Haasrode-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Haasrode

Welke supermarkt is nu open in Haasrode?

Direct boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Plus, Coop, Jumbo maar ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven kun je supermarkten bekijken in de regio. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt gullegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Haasrode?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant zijn er steeds meer bezorgdiensten. De meeste artikelen als Buitenkaars of Keukenreiniger van erkende merken als Aubel en/of Buffalo Trace handig bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Vlaams Brabant. Lees nu ook alles over Online supermarkt guignies.

Pick Up Point Haasrode

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Haasrode wat voor jou. Jij benut dan het comfort van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Pindakaas tot Fritessaus en spullen van erkende merken als Teacher’s of Balisto, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Romige pasta met Hollandse garnalen en broccoli, Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas of Broodje Zeeuws Spek. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Haasrode

Leave a Comment