boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Haasdonk

Boodschappen doen bij een supermarkt in Haasdonk? Benieuwd welke super op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina lees je alle bruikbare feiten betreffende supermarkten in Haasdonk. Direct boodschappen zoals bijv. Natriumarm, Weerstand en energie en Schoonmaakmiddel of supermarkt-producten van erkende merken als Castel en Colinas de Uruguay online inkopen en bezorgen? Je vindt daar ook alle tips over opties m.b.t. online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €30 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Steeds meer huishoudens bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij wie kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden bekijk je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Haasdonk-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Haasdonk

Welke supermarkt is nu geopend in Haasdonk?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Plus, Albert Heijn, Coop, Spar en Aldi en Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Kies een winkel en lees meer over of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt guirsch

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Haasdonk?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Jus en/of Haar van bijvoorbeeld Aspro of Naturo gemakkelijk aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt grupont.

Pick Up Point Haasdonk

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Haasdonk een prima methode. Jij benut dan het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Alles van Luchtverfrissers t/m Diepvriesspinazie en spullen van onder andere Prospan en Royco, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Asperge-krabsoep, Spinaziestamppot, braadworst of Groentensoep met gehaktballen. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Haasdonk

Leave a Comment