boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Haaltert

Zoek je de beste supermarkt in Haaltert? Uitzoeken welke supermarkt nu open is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle bruikbare info betreffende supermarkten in Haaltert. Snel en gemakkelijk boodschappen als Vis, Groentesaus en Fruitige rode wijn of artikelen van topmerken als Unox en William Lawson’s via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook praktische gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Al honderden mensen maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke super vanavond nog open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina bekijk je de lokale supers. Klik op een shop en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Haaltert-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Haaltert

Welke supermarkt is nu geopend in Haaltert?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Spar, Plus, Jumbo en natuurlijk Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt guigoven

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Haaltert?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Saucijs en VlaFlip van top-merken als Rivella en Olifant voordelig thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt grune.

Pick Up Point Haaltert

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Haaltert een uitkomst. Je hebt dan de handigheid van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Jam t/m Zakdoekjes en artikelen van onder andere Ouwehand of Saveurs de Terroirs, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Gemarineerde haringrolletjes met augurk, Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Haaltert

Leave a Comment