boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grupont

Zoek je de beste supermarkt in Grupont? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com tref jij de meeste gegevens wat betreft supermarkten in Grupont. Direct boodschappen als Grote koeken, Indiaas en Rosé of items van vertrouwde merken als Irem en Fruit of the Earth via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per bestelling. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Opvallend veel Nederlanders kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina vind je de lokale supers. Selecteer een winkel en check belangrijke gegevens. [jobs location=Grupont-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grupont

Welke supermarkt is nu geopend in Grupont?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Albert Heijn, Coop, Jumbo maar ook Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor filialen van Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en raadpleeg of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Schrik niet. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt grote-brogel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Grupont?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Luxemburg vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Knoflooksaus of Zonnebrand van geliefde merken als Tofulicious en/of Handl simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij jouw order voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt groot-loon.

Pick Up Point Grupont

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Grupont wat voor jou. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Hongaars t/m Vissticks en spullen van onder andere Achel of Friesche Vlag, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Waterzooi van vis en lentegroenten, Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel of Hete Bliksem met een speklapje. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Grupont

Leave a Comment