boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gros-Fays

Op zoek naar een supermarkt in Gros-Fays? Direct achterhalen supermarkt nu open is, of welke op zondag open zijn? Hier tref je vergelijkingen en feiten met betrekking tot supermarkten in Gros-Fays. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Ontbijt, Auto luchtverfrisser en Spareribs of items van topmerken als Innocent en Rosenberg via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook meer gegevens over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal mensen maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen doorzoek je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek alle informatie. [jobs location=Gros-Fays-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gros-Fays

Welke supermarkt is nu geopend in Gros-Fays?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Coop maar ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en check de actuele openingstijden.Dicht? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt grivegnee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Gros-Fays?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Namen vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Theecapsules of Rozijnen van betrouwbare merken als Buiteman en Antonin Rodet supersnel thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Namen. Of lees meer over Online supermarkt grez-doiceau.

Pick Up Point Gros-Fays

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Gros-Fays ideaal voor jou. Jij benut dan het comfort van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Gel t/m Trommelbiscuit en boodschappen van welbekende merken als Hawai en Ambassador, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Kabeljauw met tomaatjes uit de oven, Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie of Snijbonen met een kipfilet. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Gros-Fays

Leave a Comment