boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Groot-Bijgaarden

Een supermarkt bezoeken in Groot-Bijgaarden? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Hier lees je alle belangrijke info wat betreft supermarkten in Groot-Bijgaarden. Eenvoudig boodschappen als bijv. Ontharingsproducten, Auto veiligheidsartikelen en Aardappelballetjes of boodschappen van vertrouwde merken als Badedas en Hands Off online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook meer gegevens over de nieuwste trend: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal boodschappers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina doorzoek de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Groot-Bijgaarden-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Groot-Bijgaarden

Welke supermarkt is nu open in Groot-Bijgaarden?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en ook Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor winkels als Deen. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en achterhaal de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt grez-doiceau

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Groot-Bijgaarden?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Chorizo worst of Radler van onder andere Valess of Finlandia supersnel thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Bekijk online supermarkten in en rondom Vlaams Brabant. Of lees meer over Online supermarkt graux.

Pick Up Point Groot-Bijgaarden

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Groot-Bijgaarden ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Chips in koker t/m Vlokken en spullen van geliefde merken als Warsteiner en Château de Jau, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Scholfilets met amandelen en munt, Penne vier kazen, uitgebakken spekjes of Broodje Beenham. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Groot-Bijgaarden

Leave a Comment