boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grobbendonk

Boodschappen doen bij een supermarkt in Grobbendonk? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina vind je alle belangrijke details wat betreft supermarkten in Grobbendonk. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Kroket, Babydoekjes en Douchegel of items van onder andere La Chouffe en Polenghi via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Al honderden consumenten gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen ontdek de verschillende aanbieders. Klik op een shop en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Grobbendonk-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grobbendonk

Welke supermarkt is nu geopend in Grobbendonk?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij locaties van Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en check of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt grembergen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Grobbendonk?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Antwerpen merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Snacksauzen en Ontbijtspek van top-merken als Irish Mist en Sisi wanneer jij wil thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij jouw order de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Antwerpen. Lees nu ook alles over Online supermarkt graty.

Pick Up Point Grobbendonk

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Grobbendonk een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Bieslook t/m Mosterd en boodschappen van merken als Klok of Gabriel Meffre, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Heilbot in papier, Maaltijdpoffertjes of Broodje Oude Kaas. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Grobbendonk

Leave a Comment