boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grimbergen

Op zoek naar een supermarkt in Grimbergen? Direct achterhalen super nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hier vind je vergelijkingen en gegevens met betrekking tot supermarkten in Grimbergen. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Afbakbroodjes wit, Printercartridges en Servetten of items van welbekende merken als Val-Dieu en Paul Vattan via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook up-to date gegevens over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per bestelling. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Een groeiend aantal consumenten maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke super nu open is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen shoppen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Hieronder tref je de winkels. Selecteer een winkel en spot alle informatie. [jobs location=Grimbergen-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grimbergen

Welke supermarkt is nu open in Grimbergen?

Snel boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij locaties van Plus, Albert Heijn, Coop, Jumbo en ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor winkels als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en check of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Geen paniek! Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt graty

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Grimbergen?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Scheergel of Kruiden van geliefde merken als Gonzalez Byass of Samasaya supersnel bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in de provincie Vlaams Brabant. Of lees meer over Online supermarkt grandville.

Pick Up Point Grimbergen

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Grimbergen wat voor jou. Jij benut dan het gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Koffiefilterzakjes tot Mediterrane rijst en goederen van welbekende merken als Potter’s en Belvedere, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Mis dit niet: houd je niet van koken? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Bretonse vistaart, Kip kerrie ananas met aardappel en mexicomix of Broodje Zeeuws Spek. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Grimbergen

Leave a Comment