boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grez-Doiceau

Zoek je de beste supermarkt in Grez-Doiceau? Uitzoeken welke super nu open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina vind je de meeste details over de supermarkten in Grez-Doiceau. Eenvoudig boodschappen als bijv. Zeep, Seroendeng en Vleessalades of boodschappen van betrouwbare merken als Jacob’s Creek en Miroglio op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook praktische gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per aankoop. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Meer en meer Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden vind je de regionale supermarkten. Kies een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Grez-Doiceau-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grez-Doiceau

Welke supermarkt is nu open in Grez-Doiceau?

Snel boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij winkels van Coop, Plus, Albert Heijn, Spar en Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en lees meer over op dit moment open is. Dicht? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt grapfontaine

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Grez-Doiceau?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Waals Brabant zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Tussendoor en Spareribs en sate van onder andere Giant Steps en/of Novas simpel en snel laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in de omgeving van Waals Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt grandrieu.

Pick Up Point Grez-Doiceau

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Grez-Doiceau ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alles van Mondreiniging tot Provencaalse kruidenmix en producten van vertrouwde merken als Fluimucil en Adoc system, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Salade van gemarineerde paling, Gebakken kibbeling of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Grez-Doiceau

Leave a Comment