boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grandvoir

Een supermarkt bezoeken in Grandvoir? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina vind jij alle relevante details betreffende supermarkten in Grandvoir. Nu boodschappen zoals bijvoorbeeld Tandenstokers, Toiletblokken en Runderbiefbaklap of boodschappen van welbekende merken als Glenkinchie en Boiron online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook uitgebreide data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per winkelbezoek. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Meer en meer boodschappers bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke super vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden vind je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en doorzoek meer details. [jobs location=Grandvoir-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grandvoir

Welke supermarkt is nu geopend in Grandvoir?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Coop en Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en achterhaal de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt grandhan

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Grandvoir?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alles wat je nodig hebt; Scheerschuim of Bindmiddel van merken als Mug Shot of De Kuyper voordelig aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Kijk naar online supermarkten in de regio Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt grand-reng.

Pick Up Point Grandvoir

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Grandvoir een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de handigheid van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Frisdrank met fruit tot Blauwaderkaas en producten van merken als Finimal of Highland Park, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: geen tijd om te koken? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Cocktail van paling en appel, Stoofpotje rundvlees of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Grandvoir

Leave a Comment