boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grandville

Op zoek naar een supermarkt in Grandville? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina lees jij alle belangrijke details met betrekking tot supermarkten in Grandville. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Anti-insect, Keukenreiniger en Vleesbouillon of boodschappen van onder andere Infacol en Thomas Henry op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook meer informatie over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 tot 3 maal per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden consumenten kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan doorzoek je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en spot praktische details. [jobs location=Grandville-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grandville

Welke supermarkt is nu geopend in Grandville?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij shops van Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo en natuurlijk Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor supermarkten als Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en check of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt grandglise

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Grandville?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik zijn er steeds meer bezorgservices. Alle boodschappen als Scheergel en/of Biologische van A-merken als Broderick’s en/of Raymond Vineyards op een door jou gekozen moment aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Kies zelf voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt grand-rechain.

Pick Up Point Grandville

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Grandville wat voor jou. Je hebt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Losse thee tot Pecannoten en goederen van erkende merken als Bushmills en Lassie, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een warme maaltijd als Witte aspergesalade met Hollandse garnalen, Vegastukjes in pestosaus Toscaanse groentemix Cannelloni of Stamppot Hete bliksem met stroop. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Grandville

Leave a Comment