boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grandrieu

Op zoek naar een supermarkt in Grandrieu? Uitzoeken welke super nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle belangrijke details wat betreft supermarkten in Grandrieu. Wil jij boodschappen zoals Snijworst, Mascarpone en huttenkase en Stekkerdoos of supermarkt-producten van A-merken als Blue Band en Kompaan via internet bestellen en bezorgen? Je vindt daar ook uitgebreide gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per winkelbezoek. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan tref je supers bij jou in de buurt. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Grandrieu-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grandrieu

Welke supermarkt is nu geopend in Grandrieu?

Op dit moment boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij filialen van Spar, Plus, Albert Heijn, Jumbo en natuurlijk Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken in de regio. Kies een winkel en lees meer over de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt grand-rosiere-hottomont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Grandrieu?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle producten als Gedroogde tomaten en Vermicelli van welbekende merken als Wartner en Delacre vlug en voordelig bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in de streek Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt grand-manil.

Pick Up Point Grandrieu

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Grandrieu een uitkomst. Jij gebruikt dan het comfort van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Schoonmaakmiddelen tot Postzegels en spullen van welbekende merken als Chimay of Blue Band, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een koelverse maaltijd als Warme garnalenpasteitjes, Witlofschotel met ham en kaas of Broodje Rosbief. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Grandrieu

Leave a Comment