boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grandmenil

Op zoek naar een supermarkt in Grandmenil? Benieuwd welke super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder tref jij de meeste info rondom supermarkten in Grandmenil. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Visbouillon, Gedroogde groente en Pleisters of boodschappen van welbekende merken als Monts de Joux en Speyburn via internet bestellen en bezorgen? Je treft hier ook handige nieuwsberichten over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €22,50 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Opvallend veel huishoudens maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina vind je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en check belangrijke gegevens. [jobs location=Grandmenil-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grandmenil

Welke supermarkt is nu geopend in Grandmenil?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Plus, Albert Heijn, Coop en natuurlijk Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor winkels als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt grand-rechain

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Grandmenil?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Tarwebrood en Broodbeleg van merken als Saint Emilion en/of Blossom Hill supersnel thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Dikwijls heb je alle boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de streek Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt grand-halleux.

Pick Up Point Grandmenil

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Grandmenil een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals keukenrol t/m Yoghurt naturel en goederen van bijvoorbeeld Metamucil of Del Monte, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Gegrilde zalmfilets met brede lintpasta en spinazie, Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus of Pastaschotel: kip met broccoli. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Grandmenil

Leave a Comment