boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grand-Hallet

Zoek je de beste supermarkt in Grand-Hallet? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website tref jij alle belangrijke feiten over de supermarkten in Grand-Hallet. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Poetsmiddel, Bananen en Kruidenboter of artikelen van geliefde merken als Strathisla en Creamy Moments via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook alle tips over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoekje. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer huishoudens gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke supermarkt vandaag open is? Waar kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan tref je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en spot praktische details. [jobs location=Grand-Hallet-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grand-Hallet

Welke supermarkt is nu open in Grand-Hallet?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij filialen van Coop, Plus, Jumbo, Spar en Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en check de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt grace-berleur

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Grand-Hallet?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Luik merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Uitdeelsnoep of Verse kant-en-klaar maaltijden en salades van welbekende merken als Naked Noodle en Ebara gemakkelijk bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij je bestelling voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt gouvy.

Pick Up Point Grand-Hallet

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Grand-Hallet ideaal voor jou. Jij benut dan de pluspunten van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Rozemarijn tot Fond en artikelen van merken als Graham’s en Monte Scroppino, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Bretonse mosselen met knoflook en spek, Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Broodje Gezond Speciaal. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Grand-Hallet

Leave a Comment