boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grand-Axhe

Een supermarkt bezoeken in Grand-Axhe? Benieuwd welke supermarkt nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website tref jij de meeste gegevens rondom supermarkten in Grand-Axhe. Probleemloos boodschappen zoals bijv. Saus, Tomaat en komkommer en Witte wijn of boodschappen van welbekende merken als Esbjærg en Gorter online bestellen en bezorgen? Je vindt daar ook up-to date details over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per aankoop. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Steeds meer consumenten gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke super momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen terecht?En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Grand-Axhe-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grand-Axhe

Welke supermarkt is nu geopend in Grand-Axhe?

Snel boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Spar, Coop, Albert Heijn, Plus en ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten in de regio. Maak een keuze en check de actuele openingstijden.Al gesloten? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt gozee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Grand-Axhe?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Luik constateren we opvallend veel bezorgservices. Alle boodschappen als Vlekkenverwijderaar en Likorettes van erkende merken als Stella Artois en Camel lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je je bestelling verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de buurt van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt goutroux.

Pick Up Point Grand-Axhe

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Grand-Axhe een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alles van Zachte port t/m Spons en boodschappen van betrouwbare merken als Mug Shot en J.M. da Fonseca, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Saffraanrisotto met Hollandse garnalen en asperges, Sukadelapje in jus of Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Grand-Axhe

Leave a Comment