boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Graide

Meteen shoppen bij een supermarkt in Graide? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier vind je de meeste feiten wat betreft supermarkten in Graide. Zonder problemen boodschappen als bijv. Luxe toetjes, Vissticks en Snoep of artikelen van erkende merken als Lindt en Glycerona online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook actuele details over online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €27,50 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal boodschappers maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super vanavond nog open is? Bij wie kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan vind je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Graide-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Graide

Welke supermarkt is nu open in Graide?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Spar, Coop, Plus en bijvoorbeeld Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en ontdek of de winkel open is of niet. Dicht? Geen nood. Je kan nu 24/7 boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt gouvy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Graide?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Runderlappen en Cornflakes van top-merken als Vegter of Catena lekker makkelijk thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt gougnies.

Pick Up Point Graide

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Graide wat voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Diepvrieszakken tot Vissauzen en artikelen van topmerken als Rigoni of Montagne Jeunesse, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Tonijn ceviche, Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes of Kipfilet in piri piri saus. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Graide

Leave a Comment