boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grâce-Hollogne

Meteen shoppen bij een supermarkt in Grâce-Hollogne? Benieuwd welke super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder vind jij alle belangrijke feiten over de supermarkten in Grâce-Hollogne. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Verzorgingsproducten, Toiletpapier en Zuivel en eieren of items van merken als Haribo en Frisia online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook bruikbare informatie over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bezoekje. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen shoppen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina bekijk je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Grâce-Hollogne-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grâce-Hollogne

Welke supermarkt is nu open in Grâce-Hollogne?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij locaties van Spar, Albert Heijn, Plus, Coop en Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor supers als Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en ontdek de actuele openingstijden.Gesloten? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt goutroux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Grâce-Hollogne?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Luik vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Rosbief en Jam van vertrouwde merken als The Tea Brewery of Quality Street gemakkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt gottignies.

Pick Up Point Grâce-Hollogne

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Grâce-Hollogne een prima methode. Jij benut dan de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Hagelslag tot Droge sherry en boodschappen van merken als Dourthe en Rang, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Doradefilets met geroosterde kerstomaatjes, Zalm in roomsaus of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Grâce-Hollogne

Leave a Comment