boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Grâce-Berleur

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Grâce-Berleur? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder vind jij alle relevante gegevens met betrekking tot supermarkten in Grâce-Berleur. Nu boodschappen zoals Haarmasker, Inlegkruisjes en Maaltijdsauzen of boodschappen van A-merken als Easy en Rayovac via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook uitgebreide nieuwsberichten over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €30 per winkelbezoek. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Al duizenden supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke super de komende uren geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden check je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Grâce-Berleur-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Grâce-Berleur

Welke supermarkt is nu open in Grâce-Berleur?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij locaties van Spar, Coop, Jumbo, Albert Heijn en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten in de regio. Tik op een super en bekijk de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt gourdinne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Grâce-Berleur?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Superfood en/of Buitenlands van erkende merken als Glen Talloch of Metaxa wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Bekijk online supermarkten in en rondom Luik. Of lees meer over Online supermarkt gottem.

Pick Up Point Grâce-Berleur

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Grâce-Berleur een uitkomst. Je hebt dan het gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Kaneel t/m Mie en artikelen van vertrouwde merken als Illy of Mitsuba, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Schol met tomaten-olijvensaus en courgette, Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Grâce-Berleur

Leave a Comment