boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gottem

Een supermarkt bezoeken in Gottem? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier tref jij vergelijkingen en gegevens m.b.t. supermarkten in Gottem. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Onderhoudsmiddel, VlaFlip en Patat of boodschappen van erkende merken als Biofan en BenRiach via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook meer details over online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per bestelling. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer consumenten gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke super nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina check je de supers. Kies een winkel en check belangrijke gegevens. [jobs location=Gottem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gottem

Welke supermarkt is nu geopend in Gottem?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Spar en ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Kies een winkel en check of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt gooik

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Gottem?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer bezorgservices. Alle boodschappen als Gerookt en/of Hartig van betrouwbare merken als De Luze en/of Esprit Soleil zonder problemen bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je de aankopen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt gondregnies.

Pick Up Point Gottem

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Gottem ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Kaki en papaya en cherimoya tot Honing en spullen van merken als Jillz en Sarixell, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een vriesverse maaltijd als Aardappelsoep met zalm en Hollandse garnalen, Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen of Broodje Ham/Kaas. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Gottem

Leave a Comment