boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gomzé-Andoumont

Op zoek naar een supermarkt in Gomzé-Andoumont? Benieuwd welke super vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website vind jij vergelijkingen en data met betrekking tot supermarkten in Gomzé-Andoumont. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijv. Antipasti, Trommelbiscuit en Lichtzoete witte wijn of producten van merken als Lanson en The Frozen Butcher via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide tips over de trends rondom online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Al honderden supermarkt-bezoekers bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag shoppen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onderaan vind de verschillende aanbieders. Kies een geschikt bedrijf en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Gomzé-Andoumont-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gomzé-Andoumont

Welke supermarkt is nu open in Gomzé-Andoumont?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Albert Heijn, Plus en Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor supers als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en raadpleeg op dit moment open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt goe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Gomzé-Andoumont?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Luik vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Lollies of Rundervinken van merken als Viña Albali of Komo probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt godarville.

Pick Up Point Gomzé-Andoumont

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Gomzé-Andoumont een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van het comfort van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Alles van Shoarma en Gyros tot Pedaalemmerzakken en artikelen van topmerken als Candyman en Exin, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Provençaalse mosselen, Eendenvlees in zoetzure saus of Broodje Ei / Bieslook Salade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Gomzé-Andoumont

Leave a Comment