boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Goesnes

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Goesnes? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina tref je alle handige gegevens over de supermarkten in Goesnes. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Koffiebonen, Speculaas en Speklappen of artikelen van topmerken als Bibi en De Brabandere online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook meer informatie over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Steeds meer huishoudens kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen vind je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar meer details. [jobs location=Goesnes-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Goesnes

Welke supermarkt is nu geopend in Goesnes?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Plus, Coop, Jumbo maar ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten in de regio. Tik op een super en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Meer info? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt godinne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Goesnes?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Namen vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Bleekmiddel of Haargel van merken als Fisherman’s Friend en Bio-Oil gemakkelijk thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij de boodschappen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Check alle online supermarkten in de streek Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt glons.

Pick Up Point Goesnes

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Goesnes een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van het comfort van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Zwarte olijven t/m Soep en alles van onder andere Bottle Green en Landana, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Blini’s met gerookte zalm en paling, Hamlapje in jus met stamppot andijvie of Broodje Kip / Honing Mosterd Salade. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Goesnes

Leave a Comment