boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Godinne

Op zoek naar een supermarkt in Godinne? Uitzoeken welke super nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hier vind jij de meeste details wat betreft supermarkten in Godinne. Direct boodschappen als bijv. Speelgoed, Koffiebroodje en Frisse fruitdrank of supermarkt-producten van geliefde merken als Inproba en Landerbrau online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook alle details over de trends rondom online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoekje. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Opvallend veel supermarkt-bezoekers bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen shoppen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder vind je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en check meer details. [jobs location=Godinne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Godinne

Welke supermarkt is nu geopend in Godinne?

Snel boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en ontdek of de super momenteel open is. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt gleixhe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Godinne?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Namen zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Mie en Koffiefilters van merken als Hepar en/of Peppa gemakkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij jouw order binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de regio Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt glabais.

Pick Up Point Godinne

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Godinne een prima methode. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Komijnzaad tot Bulgur en producten van merken als Ligueil of Bounty, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Marokkaanse zeeduivel met asperges, Zalmfilet in zoete mosterdsaus of Broodje Carpacciotapenade. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Godinne

Leave a Comment