boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gochenée

Een supermarkt bezoeken in Gochenée? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina vind jij vergelijkingen en informatie over de supermarkten in Gochenée. Nu boodschappen zoals bijvoorbeeld Paddestoelen, Vleesbouillon en Veldsla of producten van bijvoorbeeld Garnier en Knorr Finesse via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook actuele details over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina bekijk de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en check alle informatie. [jobs location=Gochenée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gochenée

Welke supermarkt is nu open in Gochenée?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij locaties van Coop, Spar, Jumbo, Albert Heijn en ook Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en bekijk of de super momenteel open is. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt glabbeek-zuurbemde

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Gochenée?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Namen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als American pizza’s en/of Stroop van welbekende merken als Andrew Barton of Genuine voordelig thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij de aankopen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Kijk naar online supermarkten in de streek Namen. Of lees meer over Online supermarkt gits.

Pick Up Point Gochenée

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Gochenée een prima methode. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Visconserven t/m Vlekkenmiddel en alles van topmerken als Celebracion of Sendil, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Scoor dan een kant-en-klaar maaltijd als Sandwich met spekbokking, Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree of Spaghetti, tonijn, kappertjes. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Gochenée

Leave a Comment