boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Glons

Op zoek naar een supermarkt in Glons? Benieuwd welke super vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina vind je alle relevante data m.b.t. supermarkten in Glons. Nu boodschappen als bijv. Leverpastei, Afrikaans en Radler of boodschappen van topmerken als Buiteman en Yanco online inkopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook actuele gegevens over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per bezoek. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder ontdek je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Glons-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Glons

Welke supermarkt is nu open in Glons?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Spar, Coop, Jumbo of bijv. Aldi en Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en raadpleeg of de super momenteel open is. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt glabais

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Glons?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luik merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle boodschappen als Droge voeding of Dieetijs van A-merken als Tivall of Cos d’Estournel eenvoudig thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in de streek Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt gistel.

Pick Up Point Glons

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Glons erg relevant voor jou. Je hebt dan het comfort van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Peren tot Fruitshoot en boodschappen van vertrouwde merken als Frescobaldi of Sagativa, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes, Visburger met groenten of Broodje Warm Vlees. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Glons

Leave a Comment