boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gleixhe

Boodschappen doen bij een supermarkt in Gleixhe? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Hier lees je vergelijkingen en feiten met betrekking tot supermarkten in Gleixhe. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Diepvriesgroente, Vruchten en Ham of boodschappen van topmerken als Microlax en Zed candy online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook praktische nieuwsberichten over de trends rondom de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bezoek. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Steeds meer supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag shoppen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden ontdek je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek alle informatie. [jobs location=Gleixhe-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gleixhe

Welke supermarkt is nu open in Gleixhe?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij locaties van Spar, Albert Heijn, Coop, Jumbo en Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor filialen van Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en achterhaal of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt gits

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Gleixhe?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle boodschappen als Gezichtsreiniging en Mascarpone en huttenkase van vertrouwde merken als SamMills of Les Folies wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je de aankopen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in en rondom Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt gimnee.

Pick Up Point Gleixhe

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Gleixhe een prima methode. Je geniet dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Braadworst tot Droge worst en boodschappen van vertrouwde merken als Cambozola of Punselie’s, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Thaise roerbak met grote garnalen, Babi pangang of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Gleixhe

Leave a Comment