boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Glain

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Glain? Erachter komen welke super vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle relevante data m.b.t. supermarkten in Glain. Eenvoudig boodschappen als Koeken, Meergranen rijst en Kaasfondue of boodschappen van A-merken als Falanghina en Twix online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare details over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per bestelling. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Al honderden huishoudens kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen terecht?Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en doorzoek praktische details. [jobs location=Glain-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Glain

Welke supermarkt is nu geopend in Glain?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Jumbo, Albert Heijn, Spar of bijv. Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en raadpleeg of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt gistel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Glain?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luik zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Wokgroenten en Vissauzen van erkende merken als Mr. M of Pure asia probleemloos bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Vaak heb je jouw order voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Luik. Of lees meer over Online supermarkt gilly.

Pick Up Point Glain

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Glain ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Atjar t/m Memo blocs en spullen van merken als Driehoek of Hewlett Packard, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Broodje makreel met avocado, Babi ketjap Karee djawa Witte rijst of Broodje Rookvlees. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Glain

Leave a Comment