boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Glabbeek-Zuurbemde

Meteen shoppen bij een supermarkt in Glabbeek-Zuurbemde? Uitzoeken welke supermarkt momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder vind je alle bruikbare feiten met betrekking tot supermarkten in Glabbeek-Zuurbemde. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Afslanken voedingsproducten, Zoete drop en Thee of producten van betrouwbare merken als Mayor en Bruno Banani online bestellen en bezorgen? Je vindt daar ook uitgebreide tips over de trends rondom online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per bestelling. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden consumenten kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt nu open is? Bij wie kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden ontdek je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en spot praktische details. [jobs location=Glabbeek-Zuurbemde-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Glabbeek-Zuurbemde

Welke supermarkt is nu geopend in Glabbeek-Zuurbemde?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Handig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij winkels van Plus, Coop, Jumbo, Spar en ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor filialen van Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en check of de super momenteel open is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt gingelom

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Glabbeek-Zuurbemde?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Vlaams Brabant merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Gelspray of Spray van bijvoorbeeld MySmoothie en/of Daim supersnel bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij de aankopen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt gijzenzele.

Pick Up Point Glabbeek-Zuurbemde

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Glabbeek-Zuurbemde ideaal voor jou. Je hebt dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Alles van Kippensoep tot Pindakaas en spullen van betrouwbare merken als Neptunus of Kuchenmeister, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Advies: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Koolvisfilet in Spaanse tomatensaus, Zalmfilet in botersaus of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Glabbeek-Zuurbemde

Leave a Comment