boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Givry

Zoek je de beste supermarkt in Givry? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind jij alle handige informatie over de supermarkten in Givry. Eenvoudig boodschappen als bijv. Diepvriesspinazie, Gemengde drop en Ribkarbonade of supermarkt-producten van welbekende merken als Ferrer en Tsantalis online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook praktische tips over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per bezoek. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Waar kan ik tijdens speciale dagen terecht?En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Zometeen ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Givry-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Givry

Welke supermarkt is nu geopend in Givry?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Coop, Plus, Spar en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor supers als Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel open is of niet. Al gesloten? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt gilly

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Givry?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Noten en/of Roerbak van bijvoorbeeld Quaranta en Scheemda wanneer jij wil laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je alle artikelen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in en rondom Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt gijzegem.

Pick Up Point Givry

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Givry een prima methode. Je maakt dan gebruik van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Wafels t/m Leverworst en artikelen van geliefde merken als Flowerbrand of Le Compte, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Haringtartaar met appel, Doperwtensoep of Broodje Krab Salade. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Givry

Leave a Comment