boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gimnée

Op zoek naar een supermarkt in Gimnée? Benieuwd welke supermarkt vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier lees jij alle bruikbare gegevens over de supermarkten in Gimnée. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Hartig, Zout en Chocoladepasta of boodschappen van onder andere Mr Muscle en Louis Roederer via internet bestellen en bezorgen? Je leest hier ook bruikbare tips over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer consumenten bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij wie kan ik met kerst of pasen shoppen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden tref je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en zoek naar alle informatie. [jobs location=Gimnée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gimnée

Welke supermarkt is nu open in Gimnée?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop en natuurlijk Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor supermarkten als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en check op dit moment open is. Ben je al te laat? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt gijverinkhove

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Gimnée?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Namen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgservices. Alle producten als Fruitige port en Padano van vertrouwde merken als Nice of Kellogg’s gemakkelijk thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij jouw order de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de regio Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt ghoy.

Pick Up Point Gimnée

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Gimnée een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Katten tot Perensap en alles van onder andere Langlois of Smaakt, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Hint: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Courtbouillon, Alaska-koolvis of Broodje Zalm. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Gimnée

Leave a Comment