boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gijzegem

Op zoek naar een supermarkt in Gijzegem? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier lees je de meeste details wat betreft supermarkten in Gijzegem. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals Saté, Bami maaltijden en Pleisters of boodschappen van vertrouwde merken als Kinder en Zeelands Roem online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook uitgebreide informatie over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per aankoop. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Al duizenden supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen bekijk je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en check belangrijke gegevens. [jobs location=Gijzegem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gijzegem

Welke supermarkt is nu geopend in Gijzegem?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Coop, Jumbo, Plus of bijv. Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor onder andere Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven tref je alle supermarkten in de regio. Maak een keuze en achterhaal de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt ghlin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Gijzegem?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alle producten als Tomaten en/of Koffiefilterzakjes van erkende merken als Trachitol of Valdesil binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Kies zelf voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij de aankopen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt gestel.

Pick Up Point Gijzegem

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Gijzegem wat voor jou. Je geniet dan van de handigheid van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Spaghetti tot Toiletverfrisser en boodschappen van vertrouwde merken als Havana Club of Tour Belingard, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als (Rode) Mul in een pakketje, Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Gijzegem

Leave a Comment