boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ghislenghien

Meteen shoppen bij een supermarkt in Ghislenghien? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder vind jij alle handige gegevens m.b.t. supermarkten in Ghislenghien. Wil jij boodschappen zoals Postzegels, Shoarma en Gyros en Spieren en botten of boodschappen van A-merken als Twix en Feudi via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook alle gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per bezoek. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Steeds meer boodschappers gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Waar kan ik met de feestdagen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder bekijk je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Ghislenghien-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ghislenghien

Welke supermarkt is nu geopend in Ghislenghien?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij filialen van Spar, Jumbo, Coop, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor filialen van Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven kan jij supermarkten spotten in de regio. Tik op een super en ontdek of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt gerompont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Ghislenghien?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Overgang en Ontbijtspek van onder andere Nonchalance of Svmma wanneer het jou uitkomt bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij jouw order verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de regio Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt geraardsbergen.

Pick Up Point Ghislenghien

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Ghislenghien een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Vlokken tot Postzegels en alles van onder andere La Mole en Ron Barcela, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Tonijn ceviche, Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree of Broodje Kip-Walnoot Salade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Ghislenghien

Leave a Comment