boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gesves

Een supermarkt bezoeken in Gesves? Direct achterhalen super op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hier lees jij alle relevante data over de supermarkten in Gesves. Direct boodschappen zoals bijvoorbeeld Rootbeer, Health yoghurt en Deodorant of artikelen van merken als Mentho 10 en Ella’s Kitchen via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook uitgebreide informatie over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per bezoekje. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal Nederlanders kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke super vandaag open is? Bij welke supers kan ik op zondag boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan check je alle supermarkten. Klik op een shop en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Gesves-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gesves

Welke supermarkt is nu geopend in Gesves?

Snel de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij shops van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Spar of bijv. Aldi en Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor supermarkten als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Schrik niet. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt gerin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Gesves?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Namen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Vrouwenongemakken en ovulatie of Deurstoppers van top-merken als Time Out en Smeets eenvoudig laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je de boodschappen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt genval.

Pick Up Point Gesves

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Gesves een prima methode. Je hebt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Appelsap en Sinaasappelsap t/m Roomijs en artikelen van topmerken als Etude en Fristi, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Romige tagliatelle met champignons en gegrilde coquilles, Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten of Broodje Boeren Panini. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Gesves

Leave a Comment