boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gerdingen

Op zoek naar een supermarkt in Gerdingen? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website vind jij de meeste feiten over de supermarkten in Gerdingen. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Dieetmaaltijden, Beenham en fricandeau en Gedroogde groente of items van betrouwbare merken als Cillit Bang en Soft & Gentle online inkopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook praktische nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Hieronder tref je alle supermarkten. Kies een winkel en vind alle informatie. [jobs location=Gerdingen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gerdingen

Welke supermarkt is nu open in Gerdingen?

Snel boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij shops van Plus, Coop, Jumbo, Spar en ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt gent

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Gerdingen?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Limburg zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. Alle boodschappen als Broodbeleg en Tandenstokers van betrouwbare merken als Chogal of Omer vlug en voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je alle artikelen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Zoek online supermarkten in de provincie Limburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt genk.

Pick Up Point Gerdingen

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Gerdingen erg relevant voor jou. Je hebt dan de handigheid van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Herstellende haarspray tot Afbakbroden en goederen van vertrouwde merken als Betadine en Dr. Loosen, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Hollands garnalen-tartaartje met waterkers, Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst of Broodje Ham. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Gerdingen

Leave a Comment