boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Geraardsbergen

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Geraardsbergen? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref jij vergelijkingen en informatie wat betreft supermarkten in Geraardsbergen. Direct boodschappen als bijv. Bewaardozen en lunchtrommel, Health zuiveldranken en Wokschotels of boodschappen van vertrouwde merken als Ranja en Ogio online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. We spenderen gemiddeld €25 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Opvallend veel supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super op dit moment geopend is? Waar kan ik op zondagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder check je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Geraardsbergen-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Geraardsbergen

Welke supermarkt is nu open in Geraardsbergen?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij winkels van Spar, Plus, Albert Heijn, Coop en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en raadpleeg of de super momenteel open is. Niet meer open? Schrik niet. Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt genoelselderen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Geraardsbergen?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Oost-Vlaanderen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Soep en/of Hele aardappel van A-merken als Juttertje en/of Vicks op een door jou gekozen moment thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je alle artikelen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Advies: → Check alle online supermarkten in de buurt van Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt genappe.

Pick Up Point Geraardsbergen

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Geraardsbergen een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Kruidenthee t/m Naturel en boodschappen van bijvoorbeeld Gabriel Meffre of TastyBasics, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Lunchsalade met haring en bietjes, Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Geraardsbergen

Leave a Comment